• Counselling Code: 1033
  • No:5/121B, Mecode, Kaliyakkavilai, Kanyakumari Dist., Tamil Nadu, Pin:629153.

Our Departments

  • Safe and Modern Infrastructure
  • Highly Qualified Faculty
  • Advanced Research Facilities
  • Comprehensive Student Support
  • Holistic Learning Environment

Our departments specialize in diverse areas of Siddha medicine, offering comprehensive education, research, and treatment in traditional healing practices.

Apply for Admission




alefox

Aruvai Including Kan, kaathu, Mooku, Thondai, Pal and Thol Maruthuvam

கண், காத்து, மூக்கு, தொண்டை, பால் மற்றும் தோல் மருத்துவம் உட்பட அருவாய்

(surgery including opthalmology,ENT,Dentistry and dermatology)

alefox

Udal Koorugal

ஊடல் கூருக

(anatomy)





alefox

Udal Thathuvam

உடல் தத்துவம்

(Physiology)





alefox

maruthuvam

மரத்துவம்

(Medicine)






alefox

Gunapadam Marunthiyal

குணபாதம் மருந்தியல்

(Pharmacology)



alefox

Gunapadam Marunthakaviyal

குணபாதம் மருந்தகவியல்

(Pharmaceuticals)





alefox

Siddha Maruthuva Moola Thathuvam

சித்த மருத்துவ மூல தத்துவம்

(basic principles of siddha medicine)


alefox

Noi Naadal And Noi Mudhal Naadal

நொய் நாடல் மற்றும் நொய் முதல் நாடல்

(Pathology)





alefox

Sool And Magalir Maruthuvam

சூல் மற்றும் மகளிர் மருத்துவம்

(Obstetrics and Gynacology)







alefox

Kuzhanthai Maruthuvam

குழந்தை மருத்துவம்

(Paediatrics)









alefox

Sattam Saarntha Maruthuvamum Nanju Maruthuvamum

சத்தம் சேர்ந்த மருத்துவமும் நஞ்சு மருத்துவமும்

(forensic medicine and toxicology)

alefox

Varmam, Puramaruthuvam, Sirappumaruthuvam

வர்மம், புறமருத்துவம், சிறப்புமருத்துவம்

(Varmam External Therapy And Special Medicine)




alefox

Noi Anugavidhi Including Research Methodology and Medical Statistics

நோய் அனுகாவிதி ஆராய்ச்சி முறை மற்றும் மருத்துவ புள்ளி விவரம் உட்பட

(Principles And Disciplines Of Disease Prevention And Public Health)